Emmarcat de quadres a Manresa | Emmarcat de quadres a Manresa

Emmarcat de quadres a Manresa

Marcs Manresa | Emmarcats Manresa | Marcs quadres

enmarcación de cuadros en manresa

A e.marcs som especialistes a incrementar el valor de les seves obres d'art, a realçar la bellesa dels seus projectes de decoració. Li donem la benvinguda a la nostra pàgina web i el convidem a conèixer la nostra botiga i el nostre taller d'emmarcat de quadres a Manresa.

A 1979 obrim les portes del nostre taller d'emmarcats en el carrer del Peix. Dues generacions dedicades al món de l'art amb la fusta i la decoració com a mitjà. Realitzem tot tipus de treballs per a professionals i particulars: pintures, obra gràfica, ceràmica, fotografia, miralls, treballs manuals, peces especials, obres de gran format, sistemes de guies per penjar quadres...

L'any 2001 obrim la nostra botiga de marcs a la plaça Major de Manresa, un espai dedicat al món de l'art. Per donar-nos a conèixer i adaptar-nos als nous temps, sempre posant al servei del client els productes més innovadors i la millor selecció de motllures del mercat.

enmarcación de cuadros en manresa

D'aquesta manera podran gaudir de la gran varietat de muntatges i emmarcats exposats de diferents artistes que tenim com a clients. Una ajuda per vestir les seves peces amb el nostre assessorament expert.

Com professionals de l'emmarcat de quadres a Manresa, a e.marcs creiem i estem convençuts que emmarcar és decorar, personalitzant les parets de la seva casa de la millor forma que sabem i ajustant-nos sempre a les seves possibilitats.
marcos para cuadros
marcos para cuadros
marcos para cuadros